ЗНО - 2019

З метою якісної організації підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році, 15 листопада 2018 року у школі відбулися батьківські збори для батьків учнів 11 класу.

Класний керівник відкрила збори та наголосила, що лише об’єднавши спільні зусилля усіх учасників освітнього процесу (педагогів, учнів, батьків), наполегливо працюючи, можна отримати якісний результат участі випускників школи у ЗНО-2019. Зокрема, Лілія Василівна зазначила, що кожен зареєстрований учасник має право скласти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів, а також акцентувала увагу присутніх на завданнях щодо підготовки до ЗНО-2019. Випускникам результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації.

Ці учасники мають обов’язково скласти:

–українську мову і літературу;

–математику або історію України (на вибір учасника);

–ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова).

Батьків було ознайомлено з термінами реєстрації, графіком проведення ЗНО та особливостями тестів з української мови, математики, історії України, біології, хімії, фізики, географії та англійської мови.

Також Гречана Л.В. наголосила, що участь у пробному тестуванні дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення.

/Files/images/novini/zno/2019/IMG_20181115_150842.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 594

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.