Хто попереджений - той захищений

«Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Міжнародного дня порозуміння з ВІЛ-інфікованими пройшли заходи в Бугаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Протягом місяця було проведено анкетування серед учнів 8 – 11 класів «Що я знаю про СНІД», зустріч з дільничним лікарем на тему «Разом за здоров 'я», про наслідки ризикової сексуальної поведінки, профілактика ІПСШ, виховні години: «Що ви знаєте про венеричні хвороби», «Бережи здоров’я змолоду», «СНІД: знати, щоб жити», «Що таке СНІД і як його запобігти», «Віл: ніхто не захистить вас краще, ніж ви самі», «Україна на вістрі голки», «Твоє здоров'я в твоїх руках», «СНІД – невидиме зло», круглий стіл «Межа, за якою морок».

Для учнів 5-7 класів провели вікторину на тему: «Дозвілля для здоров’я». Для учнів 9 – 11 класів тематичні лекції: «Репродуктивна функція дівчат та хлопців», «Ціна ризику: моральність і здоров’я», диспут на тему «Моє здоров’я – моя особиста справа». Також для учнів 9-11 класів проведений тренінг «Порозуміння з ВІЛ- інфікованими». У фойє школи було оформлено виставку плакатів «Молодь проти СНІДу» та виставку літератури по даній тематиці.

Провели заняття батьківського всеобучу за темою "Особиста відповідальність кожного за своє здоров'я".

Такі заходи допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Галерея "Молодь проти СНІДу"

Кiлькiсть переглядiв: 511

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.